Zen Garden

Det har under många år funnits en sida (Zen Garden) som har ett färdigt HTML dokument som man kan göra egna CSS:er till. Sidan är gjord med div:ar och uppmärkta på ett sätt som gör att man kan göra näst intill oändligt med layouter med enbart med CSS. Tanken med sidan var att visa att man med hjälp av DIV:ar kan få en stor frihet när det gäller design. När denna sida gjordes gjorde de flesta sina sidors layout med hjälp av tabeller. Er uppgift är att göra en egen layout till deras HTML.

Om ni gör en bra layout och själva är nöjda med den kan man skicka in den och om Zen Garden tycker att den är nog bra så kommer ni att hamna på deras sida. Det vore något att ha i sin CV.

För mer inspiration vad man kan göra med enbart CSS besök Zen Garden. Det är på denna sida man anmäler att man vill bidra med en CSS.

Ladda ner html och exempel-css på hemsidan. Om ni hellre vill starta med en tom CSS så får ni gärna göra det. HTML-koden får ej ändras.

När ni tycker att ni är klara skickar ni in er css och tillhörande bilder, alla bilder skall ligga i samma mapp som css-filen.

Lycka till!